Koffie
Je leest nu dit:

Koffie vlekken effectief verwijderen uit je kleren!

0
Blog

Koffie vlekken effectief verwijderen uit je kleren!

Je kent het wel, je ochtendkoffie. Of een kopje koffie met je vrienden bij dat leuke cafe. Of even nog een bakje koffie bij Oma drinken na het avondeten. Als je van koffie houdt dan ben je ook op de hoogte van de mooie vlekken die ze achterlaten. Op stoelen, banken, tafels, maar ook op je kleren als je niet oppast! Daarom gaan we in dit artikel bespreken hoe je een koffie vlek uit je nieuwe SuperDry shirt haalt of uit je nette No-excess overhemd.

Methode 1

De eerste en makkelijkste methode voor het verwijderen van koffievlekken uit kleren is lauw water de simpelste methode. Doordrenk je kledingstuk na bevlekking gelijk in lauw water en laat het goed weken. De koffievlek zal hierdoor al een stuk minder zichtbaar zijn en zal ik andere gevallen zelfs helemaal verdwenen zijn.

Methode 2

Wat je ook doen is zout over de koffievlek strooien. Dit is iets wat iedereen in huis heeft en daarom ook een middel is dat snel gebruikt kan worden. Het werkt erg goed, wanneer je een grote hoeveelheid over het gebied strooit. Het zout moet intrekken, wanneer dit is gebeurt kan het zout verwijdert worden en zal de vlek aanzienlijk zijn verdwenen.

Methode 3

De derde manier om de koffievlek uit je kleren te krijgen (wanneer het niet alleen werkt met lauw water) is sodawater. Sodawater is een middel dat veel functies kan vervullen en het verwijderen van vlekken is er een van. De methode begint met een doek die je dept in het sodawater waarna je het over de koffievlek wrijft tot deze weg is.

Lees tip:  Het geheim van goede koffie

Methode 4

De laatste methode die we uitleggen is natuurlijk de vele vlekverwijderaars die op de markt staan waarmee je in een korte periode je vlek snel weg krijgt.

Lees tip

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: