Koffie
Je leest nu dit:

Geniet van een lekkere kop koffie van verse bonen uit de koffiemolen, geserveerd op een stijlvol Gusta dienblad

0
Blog

Geniet van een lekkere kop koffie van verse bonen uit de koffiemolen, geserveerd op een stijlvol Gusta dienblad

Na een heerlijke nachtrust is het fijn wakker worden met een vers kopje koffie. Op een zaterdag- of zondagmorgen, als de zonnestralen door de ramen een mooie warme gloed in huis werpen, je rekt je nog even lekker uit en sloft rustig naar de keuken. De geur van vers gemalen koffiebonen beroert je geurpapillen en stemt je vrolijk. Je serveert de koffie op een mooi dienblad met een croissantje met jam, een eitje en een verse jus. Dat is puur genieten!

Verse koffie
Gusta heeft een koffiemolen in het assortiment waarmee je je favoriete koffiebonen kunt malen. De molen heeft een inhoud van 150ml voor de bonen. De vers gemalen koffiebonen zorgen voor een heerlijk koffie-aroma in je huis en het zelf gezette kopje koffie is het lekkerste kopje koffie van de dag! De molen is degelijk en werkt eenvoudig. Maar naast zijn functionaliteit ziet deze er ook nog eens stijlvol uit en is het tevens een mooi decoratiestuk voor op de koffietafel.

Gusta dienblad en koffiekoppen
Koffie dient natuurlijk wel op een koffiewaardige manier geserveerd worden. Dat betekent een mooi vorm gegeven Gusta koffiebeker met genoeg inhoud en eventueel een catchy tekst erop. Deze kan van glas zijn of aardewerk, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. De Gusta bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, met en zonder tekst.
De koffie en toebehoren, zoals suiker, melk, chocolaatjes en koekjes zijn ideaal op een mooi Gusta dienblad te serveren. Een dienblad op pootjes is overal neer te zetten en daardoor makkelijk in gebruik. Maar ook zonder pootjes heeft Gusta een aantal stijlvolle dienbladen die fijn in de hand liggen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, van rond tot rechthoekig.

Lees tip:  Heb jij al een espressomachine in huis?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.