Koffie
Je leest nu dit:

Heerlijke koffie varianten met Dolce Gusto

0
Blog

Heerlijke koffie varianten met Dolce Gusto

Dolce Gusto koffiemachines van Krups staan niet alleen bekend om hun opvallend moderne en kleurrijke design, maar vooral ook vanwege de zeer grote veelzijdigheid van het apparaat.

Wat wordt het; koffie of thee?

Met de Dolce Gusto van Krups kan het allebei! Je zet binnen een handomdraai (want: geen opwarmtijd) een heerlijk exclusief kopje koffie, maar ook theewater tap je gewoon af via de Dolce Gusto!

Binnen iedere gangbare supermarkt kun je cups kopen voor de Dolce Gusto en hier zul je ook de grote veelzijdigheid ontdekken aan mogelijkheden. Zo kun je vele soorten koffie creëren, voorzien van warme melk (zoals een lekkere latte macchiato, caffè late, cappuccino of espresso, om maar eens wat te noemen). Dit is allemaal gewoon mogelijk doordat je eveneens melk-cups kunt kopen voor de Dolce Gusto.

Wat kost de Dolce Gusto?

Een Dolce Gusto koffiemachine koop je al vanaf € 69 momenteel! En let natuurlijk ook op scherpe aanbiedingen! Het hele jaar door tref je op de website Krups-dolce-gusto.nl de meest actuele aanbiedingen van dit moment.

Niet alleen jijzelf, maar ook je bezoek serveer je met dit kleine fantastische apparaatje de allerbeste en meest gevarieerde koppen koffie voor een lage prijs; althans, zo denken wij hierover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.