Koffie
Je leest nu dit:

Een leuke mok kleurt je dag

0
Blog

Een leuke mok kleurt je dag

Een goed gekozen mok leidt even de aandacht af van de dagelijkse bezigheden. Koffie, thee of soep drinken of eten is even een moment van ontspanning. Of het nu pauze is op het werk of in de kantine op de sportclub, bedrukte mokken geven een gevoel van saamhorigheid. Het is een grappig fenomeen, maar ze doen het altijd. Voor bedrijven geeft een bedrukte mok in de koffiekamer een goede indruk. Bij verenigingen is het weer mogelijk om te mokken te verkopen voor een goed doel of voor de kas van de vereniging.

Welke kleur mok kies ik?

Het is de bedoeling dat de opdruk de aandacht krijgt. Contrastkleuren geven een scherpe aftekening. De eenvoud is vaak ook de kracht van een koffiemok. Een zwarte mok bedrukken ziet er daarom vaak goed uit. Zwarte mokken zijn stijlvol, charmant en tijdloos. Wanneer er een aantal gelijke mokken op een aanrecht naast elkaar staan geeft dit een nette indruk voor een eventueel binnenstappende klant. Van een klein formaat tot grote mokken zijn er te bestellen. Van een kleine hoeveelheid mokken tot grote hoeveelheden op pallets zijn gewoon te bestellen.

Bedrukte mokken voor iedere gelegenheid

Wanneer er een nieuw bedrijf wordt gestart is het leuk om met het bedrijfslogo bedrukte mokken in huis te hebben. Goedkope mokken bedrukken is makkelijk en geeft extra uitstraling. In de kantine, op het bureau, een bedrukte mok is altijd een blikvanger. Niet alleen zakelijk, maar ook voor verenigingen is het laten bedrukken van een mok altijd leuk. Foto’s van het bedrijf, een logo of vieringen, er zijn ontelbaar mogelijkheden. Een mok kan gewoon dienen als iets om uit te drinken, maar met een leuke opdruk is deze ook goed als pennenhouder op het bureau.

Lees tip:  Een koffiewinkel starten was nog nooit zo gemakkelijk

Meer dan een relatiegeschenk

Van een eenvoudige mok tot eentje met een lepeltje in het oor, thermos of niet, er zijn veel mogelijkheden. Een relatiegeschenk met opdruk is een persoonlijke gift aan een ander persoon om te gebruiken. Of er nu alleen een logo op staat of alle bedrijfsgegevens, het is een handige herinnering. De mokken met opdruk zijn duurzamer dan de papieren bekertjes die er zijn. Daarom is een mok met opdruk meer dan zomaar een relatiegeschenk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.