Koffie
Je leest nu dit:

Fonkelend mooie machine voor heerlijke filterkoffie

0
Blog

Fonkelend mooie machine voor heerlijke filterkoffie

De koperkleurige uitvoering van de Melitta AromaFresh is een echte blikvanger. Fonkelend, smaakvol en trendy. Het is een volautomatische machine waarmee je de lekkerste filterkoffie zet. De koffiemolen maalt de bonen en met de aromaregelaar stel je jouw voorkeur in: mild, medium of sterk. De kan schenkt ook nog eens erg prettig zodat je met plezier je visite, en jezelf, trakteert op een heerlijke kop filterkoffie. Informatie: www.melitta.nl.

De automatische koffiemolen heeft een instelbare maalgraad, waardoor je volop kunt variëren met de smaak van de koffie. Hoe fijner gemalen, hoe meer smaak de koffie krijgt. Het is ook mogelijk om met de grind-off-functie de molen uit te schakelen als je koffie wilt zetten met voorgemalen koffie.

Handige timer
Met Melitta AromaFresh is je koffie snel klaar en precies op de juiste temperatuur. Een volle pot koffie is goed voor tien kopjes. De bediening is eenvoudig, alle functies zijn snel terug te vinden op het overzichtelijke LCD-display. Met de handige timer drink je op ieder gewenst tijdstip verse filterkoffie.

De AromaFresh heeft een zwenkfilter met uitneembare filterhouder. Het apparaat kan dankzij het afneembare water- en bonenreservoir nu ook gemakkelijk met de hand worden gereinigd en gevuld. Ontkalken gaat zeer eenvoudig: het apparaat laat automatisch weten wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Met één druk op de knop start het ontkalkingsproces.

Informatie
De Melitta AromaFresh is naast trendy koper ook verkrijgbaar in metallic grijs en klassiek zilver. Consumentenadviesprijs koperkleur en metallic grijs € 199,95. Zilver € 189,95. De nieuwe AromaFresh is vanaf november 2020 verkrijgbaar. Kijk voor verkooppunten op www.melitta.nl.(1) Comment

  1. Voor al je koffie(bonen) kan je terecht bij Café du Jour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.