Koffie
Je leest nu dit:

De top 5 beste koffiemachines

0
Blog

De top 5 beste koffiemachines

Ben jij op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Leuk! Op zoek gaan naar zo een nieuw apparaat is altijd een hele speurtocht, en het kan voor sommigen misschien ook best overweldigend zijn. Want er is zoveel keuze op de markt, dat je mogelijk niet eens meer weet waar je voor moet kiezen. Klein of groot, cupjes of bonen? Deze blog zal je helpen om het allerbeste te vinden wat bij jouw huishouden past. Lees snel door voor de top 5 beste koffiemachines

  1. WMF Lumero – Pistonmachine

Deze machine is top voor mensen die graag snel een koffietje willen drinken, en niet een te groot apparaat in huis willen hebben. Wel moet je zelf je koffiebonen van tevoren malen, of je koopt los koffiepoeder. 

  1. Philips LatteGo

Houd jij echt van cappuccino’s of latte macchiato’s? Dan is deze machine ideaal voor jou. Met verse bonen en super zacht melkschuim maak jij de allerlekkerste koffie. Voor jezelf, of ook voor een ander.

  1. Philips Senseo Eco

Ben je veel bezig met het milieu en wil je graag bewust koffiezetten? Dan kun je kijken naar een eco variant. Met deze koffiepads schaad jij niet de omgeving, en kun je nog steeds ontzettend genieten van de lekkerste koffie thuis. 

  1. Siemens CT636LES6

Je zou er ook voor kunnen kiezen om geen losse koffiemachine aan te schaffen, maar juist deze te laten matchen met je keuken. Hiervoor kun je kiezen voor een ingebouwd apparaat. Je kunt veel verschillende koffiesoorten installeren en gemakkelijk met een druk op de knop maken. 

  1. JURA S8 Chroom
Lees tip:  Handmatige pour-over-koffiezetter met slimme knop

Als laatst is dit mooie koffie-apparaat geschikt voor mensen die graag hun eigen koffie willen aanpassen. Als je bijvoorbeeld graag hele sterke koffie drinkt, kun je dit gewoon gemakkelijk installeren.

Jouw aankoop

Is je interesse gewekt? Of wil je graag nog even verder lezen over de machines? Dat kan. Kijk snel op topkoop.nl om achter nog wat meer informatie te komen over de verschillende apparaten, en alle voordelen en nadelen die deze met zich meebrengen. Zo kan jij snel weer genieten van een heerlijke bak koffie in je eigen huis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.