Koffie
Je leest nu dit:

Mobiele espressobar op locatie

0
Mobiele espressobar op locatie
Blog

Mobiele espressobar op locatie

Een espressobar huren voor jouw evenement? Het kan gemakkelijk door een mobiele espressobar in te schakelen. Dat doe je bijvoorbeeld bij Coffee on Wheels. Ze hebben overal in Nederland locaties vanuit waar ze een mobiele espressobar naar jouw locatie kunnen sturen. Welke locatie dat ook is. En zo’n espressobar huren betekent meer dan alleen de mogelijkheid tot goede koffie zetten. Een mobiele espressobar van Coffee on Wheels betekent namelijk een mooie aankleding en kwaliteitskoffie gezet door ervaren barista’s. Daarom kies je voor een mobiele espressobar voor jouw evenement.

De authentieke mobiele bar

Welke locatie de mobiele espressobar nodig heeft, maakt niet uit. Coffee on Wheels levert unieke en authentieke mobiele espressobars. Het hangt af van de groepsgrootte en behoefte aan koffie in de groep hoe veel espressobars je nodig zult hebben. Soms is één al ruim voldoende. Er komt dan een witte Piaggio of Vespa espressobar naar jouw evenement. Zelfs als het gaat om je verjaardag in de achtertuin is dit mogelijk. Dan heb je een extra toevoeging aan je decor. En als je juist een evenement met een specifieke aankleding hebt, valt de mobiele espressobar niet zo op – want zo groot is deze niet.

Wil je gewoon een lekker bakje koffie drinken? Bekijk hier alle locaties voor koffie drinken in de buurt.

Kwaliteitskoffie

Natuurlijk is die aankleding leuk als je een espressobar huurt. Maar de echte expertise zit vooral in de koffie. De koffie wordt gemaakt van kwaliteitskoffiebonen en de barista of barista’s zijn opgeleid in hun kennis en kunde wat betreft koffie. Zo zorgen ze dat ze een perfect kopje koffie zetten. Of dat nu een cappuccino, espresso of iets heel anders is. Daarom kies je voor een mobiele espressobar op jouw locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.