Koffie
Je leest nu dit:

Gevonden: De lekkerste koffiebonen voor thuis!

0
Blog

Gevonden: De lekkerste koffiebonen voor thuis!

Iedereen heeft zijn eigen smaak als het over koffie gaat. De een geeft de voorkeur aan een bittere donkere koffie, de andere ervaart juist liever een licht ‘ zuurtje’ in zijn of haar koffie. Een goede koffie vinden die past bij jouw smaak is dan ook best lastig voor vele. Maar dat hoeft niet langer. Aroma Club speelt namelijk in op dit probleem en voorziet met slechts 3 koffieblends iedereen van zijn of haar perfecte kop koffie. Want iedere kop koffie moet een goede zijn, nietwaar?

Aroma Club heeft koffie naar jouw smaak

Aroma Club is opgezet door twee broers die een liefde hebben voor koffie. Vanuit het hartje centrum Amsterdam voorzien ze al ruim 2 jaar vele huishoudens van heerlijke koffiebonen. Aroma Club heeft op basis van verschillende smaakprofielen 3 unieke smaken ontwikkeld:
  • 1 Elegant Vesper –voor de liefhebber van milde en zachte koffie.
  • 2 Smooth James – voor alle soorten koffieliefhebbers: krachtige maar niet te bittere koffie.
  • 3 Strong George – Voor de espresso liefhebbers: een heerlijke sterke boon.

 

Waar deze koffiebonen vandaan komen? De bonen van Aroma Club komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië. De beste en bekendste koffielanden van de wereld.

 

Slow roasted en van pure kwaliteit
De koffiebonen zijn vers gebrand en niet gemalen. Dit om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. Aroma Club neemt de tijd voor het branden van hun koffiebonen. De heerlijke koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Exclusieve 30% Kortingscode
Benieuwd naar deze heerlijke koffie? Bestel dan snel om te kijken welke koffie het beste bij jouw smaak past. Je ontvangt 30% korting via ons.

Kortingscode: koffie-winkels-nl

Drink je alleen koffie op het werk?
Dat maakt helemaal niet uit! Aroma Club levert ook aan kantoren en horeca. Benieuwd? Kik hier voor een link naar de zakelijke koffie website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.