Koffie
Je leest nu dit:

Dáárom een Dolce Gusto!

0
Blog

Dáárom een Dolce Gusto!

De Krups Dolce Gusto onderscheidt zich eigenlijk van alle andere koffie-cups en pads-apparaten door de grote veelzijdigheid waarmee koffie bereidt kan worden. Wil je genieten van een caffè latte? Geen probleem: de Dolce Gusto heeft eigen melk cupjes, die je heel eenvoudig plaatst en waarna je mag rekenen op een overheerlijke verse schuimlaag. Vervolgens gebruik je een koffiecupje naar keuze en creëer je op deze manier een cappuccino of caffè latte in een handomdraai. Geweldig voor jezelf, en fantastisch voor je bezoek!

Dolce Gusto design

Beleef de ervaring van je eigen koffiecorner, … maar dan thuis! Een Dolce Gusto is altijd een aanwinst voor je interieur: want het opvallende design kan niemand ontgaan. De apparaten, altijd klein van formaat, zijn verkrijgbaar in vele opvallende kleuren en ademen speels design uit.

Voordelig!

Door de vele mogelijkheden die de Dolce Gusto biedt, vormt het kleine apparaat een geweldig alternatief voor dure koffieboon-machine’s. Duurdere apparaten bieden nl. lang niet altijd een zeer lange levensduur; onderhoud ligt om de hoek na het draaien van honderden kopjes koffie. Is een Dolce Gusto eenmaal aan vervanging toe, dan is de prijs altijd zeer billijk; al voor ca. € 45 koop je een Krups Dolce Gusto in de aanbieding; zowel online als in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.