Koffie
Je leest nu dit:

Verras jouw zakelijke relaties met heerlijke chocolade met bedrijfslogo!

0
zakelijke relaties
Blog

Verras jouw zakelijke relaties met heerlijke chocolade met bedrijfslogo!

Kerst is een van de welbekende momenten voor bedrijven om je waardering uit te spreken naar jouw personeel of zakelijke relaties. Maar er zijn uiteraard meer momenten om jouw personeel of relaties te bedanken dan bijvoorbeeld (chocolade)geschenken met kerst. Het is natuurlijk zo geregeld om een leuke attentie te geven aan je werknemers, want je hebt veel klik hier websites met allerlei geschenken. Een leuk en spontaan idee is bijvoorbeeld door het te laten bezorgen door de brievenbus op momenten dat personeel het niet verwacht, want hoe verrassender het moment hoe hoger ook de attentiewaarde.

Leuke onverwachte momenten

Naast het feit dat het bijvoorbeeld heel leuk is om chocolade geschenken met kerst uit te delen, zijn er ook nog zat andere leuke feestdagen wanneer jij jouw personeel kan verrassen. Dit kan door een echt cadeau of door een klik hier systeem en dat personeel zelf iets kan uitzoeken. Denk bijvoorbeeld ook aan deze (feest)dagen: 

  • Valentijnsdag: geef je personeel extra liefde op de dag van de liefde 
  • Koningsdag: is dit een hectische dag in jouw branche? Laat je waardering tonen en maar er een gezellig oranje feestje van met jouw personeel. 
  • Dag van de zorg: werk je bijvoorbeeld in de zorg? Dan is het ook leuk om met deze dag jouw personeel extra in het zonnetje te zetten.

Begin niet te laat

Bedenk wel al ver van te voren wanneer en wat je zou willen geven aan jouw personeel, want je bent natuurlijk niet de enige werkgever die wat aan zijn werknemers wilt geven. Het is ook gewoon een klik hier karweitje, want je gaat naar een website en het regelen van een geschenk is zo geregeld. Nu is het niet zo dat je dat voor alle feestdagen op tijd moet doen, want een keer iets spontaans is ook heel leuk, maar denk er bijvoorbeeld aan met kerst om het wel op tijd te bestellen. Het ligt er dan ook wel aan wat je met kerst wilt geven aan jouw personeel, maar chocolade geschenken met kerst moeten meestal wel op tijd doorgegeven worden, want als dat nog voor veel personeel gemaakt moet worden, kan het beter maar op tijd gebeuren, zodat jij jouw personeel kan op tijd kan verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.