Koffie
Je leest nu dit:

Koffiebonen online kopen

0
Blog

Koffiebonen online kopen

Het valt ons op dat steeds meer mensen koffiebonen online kopen. En waarom ook niet? Het is makkelijk en vaak nog goedkoper ook. In dit artikel vertellen we jou meer over het kopen van koffiebonen online en waar je allemaal op moet letten. Lees snel verder wanneer jij als thuisbarista geïnteresseerd bent in koffie en graag meer te weten wilt komen over koffiebonen online kopen.

Wat moet je vooral niet doen?

Ten eerste raden we jou af om koffiebonen te kopen in supermarkten. Daarnaast raden we jou af om gemalen koffie te kopen. In dit geval is het beter om te kiezen voor een handmatige koffiemolen, waarmee je de koffiebonen kunt malen wanneer jou dat uitkomt. Dit komt ten goede aan de versheid van de koffiebonen. Tot slot raden we jou af om robusta koffiebonen te kopen. Je kunt eventueel kiezen voor een blend met robusta, maar 100% robusta koffiebonen raden we sterk af, omdat de smaak van deze koffiebonen vaak erg sterk en bitter is.

Arabica of robusta koffiebonen online bestellen

Wanneer je bonen online bestelt kun je er voor kiezen om arabica of robusta koffiebonen te bestellen. Persoonlijk raden we jou aan om verder te kijken dan je neus lang is en te kiezen voor arabica koffiebonen. Deze koffiebonen bevatten minder cafeïne en hebben bovendien gekarakteriseerde smaakeigenschappen die je niet zult terug vinden in robusta kofiebonen. Deze koffiebonen worden als de laagste kwaliteit koffiebonen beschouwd. Koffiebonen online bestellen doe je hier.

De vraag naar koffiebonen wereldwijd begint flink toe te nemen. De boeren kunnen het wereldwijd nauwelijks aan. Daarom begint de prijs voor een kilo koffiebonen toe te nemen. Zeker wanneer je premium koffiebonen bestelt ben je tegenwoordig de hoofdprijs kwijt. We raden jou altijd aan om koffiebonen te bestellen die niet zo lang geleden geroosterd zijn. Deze koffiebonen zijn verser waardoor ze dus beter van smaak zijn.

Lees tip:  Daarom Wagyu vlees kiezen!

Hoe koffiebonen online kopen?

Zoals je hierboven kon lezen raden we jou ten eerste een koffiemolen aan. Deze kun je eenvoudig via het internet bestellen. Maar als je een koffiemolen in huis haalt, zal je ook koffiebonen online kopen moeten toepassen. Wij raden aan om bij de rooster zelf in te kopen, omdat deze precies weten wat ze doen en ook echt om jou als klant geven. Wanneer je bij de rooster zelf koopt, kun je eerder met vragen komen omdat deze mensen precies weten hoe ze hun koffie geroosterd hebben. Koffiebonen aanbieding vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.