Koffie
Je leest nu dit:

Thuis uiteten met een kok aan huis

0
Blog

Thuis uiteten met een kok aan huis

Geen zin om te koken of wil je je gewoon echt eens laten verwennen thuis? Haal dan een thuiskok van Le Premier Chef in huis. Super handig én super lekker! Lees snel hoe het werkt.

Hoe werkt het?

Met een diner aan huis kan je thuis vanaf de bank genieten van een heerlijk menu. Het is net alsof je een eigen privé restaurant thuis hebt. Wanneer je een diner aan huis van Le Premier Chef boekt, krijg je een privé kok aan huis. Vervolgens kan je samen met de kok een geheel verzorgd diner samenstellen. Hierin zijn heel veel mogelijkheden, je kunt het zo gek maken als je wil. Kies bijvoorbeeld voor een 3 gangen, 4 gangen en zelfs 7 gangen. Ook dat is geen probleem voor de koks. Ze komen met alle plezier bij jou koken aan huis. Maak van jouw huis een professioneel restaurant. Zelfs de tafel wordt in stijl opgedekt, het menu en de tafelstyling is volledig op elkaar afgestemd en vormt een mooi geheel. Hier heb je ook geen omkijken meer aan.

Gemak aan huis

Een ander voordeel van een kok bij u thuis: je hoeft geen eigen boodschappen te doen. Hoe fijn is het dat je niet meer door alle winkels hoeft te slenteren om de ingrediënten in huis te halen. Onze koks zorgen voor de beste kwaliteit ingrediënten. Afwassen hoeft ook niet omdat alles schoon wordt achtergelaten. Het enige wat jij hoeft te zijn is de gastheer of gastvrouw. Genieten met je gasten van een heerlijk diner aan huis door jezelf samengesteld, zo weet je zeker dat het in de smaak valt. Onze koks kunnen alles maken. Dieetwensen, vegetarisch of veganistisch? Al je wensen worden opgenomen en uitgevoerd tijdens een diner aan huis. Alles om jou een onvergetelijke dag te geven.

Lees tip:  Het geheim van goede koffie

Kook workshop

Ook voor een kook workshop kan je terecht bij Le Premier Chef. Een erg leuk uitje met familie of collega’s. Hierin leer je onder anderen de beste snijtechnieken en welke kruiden je het beste kunt combineren met elkaar. Natuurlijk kan je aan het eind ook genieten van je eigen gekookte maaltijd.

Auteur

Cody houdt van muziek maken en boswandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.