Winterpakket (bonen)

Als buiten de temperaturen tot onder nul dalen, maak je het binnen extra warm, knus en gezellig met dit heerlijke winter pakket.

Het winterpakket bevat de volgende koffiebonen:

Grand Maestro Italiano Original (1 kilo)

De Original van Grand Maestro Italiano is 100% Arabica. De branders hebben zorgvuldig de allerbeste grotere bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika geselecteerd om deze prachtige melange samen te stellen. Dat proef je.

Altezza Slow Roast (1 kilo)

Deze blend van Altezza kenmerkt zich door een krachtige en intense smaak. De koffie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de koffie-experts van Altezza. Een prachtige melange van de meest smaakvolle Arabica’s en mooiste Robusta’s.

Segafredo Intermezzo (1 kilo)

De Intermezzo is een sublieme blend van 60% Arabica en 40% Robusta koffiebonen. Arabica voor de verfijnde ronde smaak, Robusta voor de energie die je zoekt in een Italiaanse koffie. Geluk en energie in een kopje.

Melitta Bella Crema Espresso (1 kilo)

Zorgvuldig geselecteerde 100% Arabica bonen zijn de basis voor de Bella Crema soorten. Deze espresso heeft een intensieve krachtige smaak. Melitta Bella Crema Espresso kun je gebruiken voor espresso of sterke koffie.

€ 34.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.