Tiktak – Rooibos thee

Tiktak – Rooibos thee

Ontdek het theeassortiment van Tiktak. Stuk voor stuk pure smaken met een eerlijk verhaal dankzij het Fairtrade keurmerk. Geniet van de lekkere én gezonde Tiktak Rooibos. Lekker en natuurlijk!

Smaak

De meeste mensen hebben rooibos thee in hun vaste thee-assortiment. De Rooibos van Tiktak groeit in het Cederberggebied in Zuid-Afrika. De thee van deze heester is niet alleen lekker; rooibosthee is vrij van theïne, heeft weinig tannine en bevat veel vitamine C. Het is dus een gezonde thee. Deze lichte, zoete rooibos thee van Tiktak zal je niet teleurstellen: dit is een verantwoorde en rustgevende thee waar je elk moment van de dag van zult genieten.

Het merk Tiktak

Het oer-Hollandse koffie en theemerk Tiktak staat niet alleen voor kwaliteit. Tiktak straalt ook Noord-Nederlandse nuchterheid uit: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dat betekent: geen gedoe, gewoon goede producten. Daarmee is deze koffiebrander en theeproducent groot geworden. De theeën van Tiktak hebben bovendien het Fairtrade keurmerk. Dit is eerlijke en pure thee waar je keer op keer van zult genieten.

€ 17.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.