Robert’s Huisfavorieten (bonen)

Robert heeft al zijn huisfavorieten samengevoegd tot een buitengewoon mooi en compleet pakket voor iedere koffiedrinker.

Dit pakket bevat 3 kilo bonen van:

Altezza Slow Roast:  Een zeer krachtige en intense koffie die met de grootst mogelijke zorg is samengesteld. De kruidigheid van laurier en mooie tonen van zoethout zorgen voor een intense, lange afdronk. Ook de perfecte koffie voor een smakelijke cappuccino of latte macchiato. Afkomstig uit de volgende landen: Ethiopië, India en Vietnam

Celeste d’Oro Forte: Volle, romige en intense koffie met een eigenzinnig karakter. Deze “slow roast” Italiaanse koffie is medium donker gebrand. Dat maakt deze koffie veelzijdig en complex met aroma’s van zoethout, laurierdrop en echte pure cacao. Waar hij begint als een echte pittige Italiaanse koffie wordt hij in de afdronk steeds zachter, als fluweel. Dit is een koffie die je zal verrassen! Geschikt voor liefhebbers van pittige Italiaanse koffie! 

Als espresso: lekker kruidig, mooi bittertje en intens, daardoor geschikt voor een “gevorderde” espressodrinker.
Als lungo: romig, zacht, doch goed pittig van karakter. Een bijzondere fijne bitter in de nasmaak. 
Als cappuccino: voor iemand die echt koffie wil proeven in zijn cappuccino is dit een aanrader! Andere koffiesoort: Zelfs bij een cafe latte als een latte macchiato blijft deze koffie zijn karakter behouden.

Grand Maestro Italiano Celeste: Een krachtige en temperamentvolle Italiaanse koffie. Deze bonen zijn iets langer gebrand dan de reguliere bonen en dit resulteert in een extra pittige smaak. Gemaakt van de mooiste cherry Arabica bonen uit India met een vleugje Robusta voor de perfecte crema. Grand Maestro Italiano staat bekend als de koning onder de koffie. Met deze hemelse “Celeste” branding weten ze hun toonaangevende reputatie verder te verstevigen.

Zetadvies: 8 gram per kopje, 25-30 ml voor een espresso / 80-100 ml voor een lungo, doorlooptijd van 23-25 sec.

€ 29.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.