Proefpakket Zacht en Verfijnd (Bonen)

Proefpakket Zacht en Verfijnd

Maak voordelig kennis met de heerlijkste zachte en verfijnde soorten koffiebonen en bepaal je persoonlijke favoriet. 

1 x 250 gram illy normale branding
Kan omschreven worden als fluweelzacht, nootachtig, fijn en in volle harmonie. De koffie tekent zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, die elegant is en lang blijvend. De smaak is veelomvattend, rijk van hazelnoot.
1 x 1000 gram Tchibo Caffe crema Mild
Een milde, perfect gebrande koffieboon. De 100% Arabica bonen komen uit de beste regio’s van Latijns-Amerika. Deze verleidelijke koffie heeft een verfijnde notensmaak met een schitterende cremelaag.
1 x 1000 gram Segafredo Casa
Koffie met een volle, romige smaak. Heerlijk kruidig zonder storende bittere nasmaak. Dankzij de Robusta bonen heeft deze koffie een volle crema. Zeer geschikt voor een volautomaat.
1 x 1000 gram Grand Maestro Italiano
De meest verfijnde variant van Grand Maestro Italiano met een uiterst zachte en verleidelijke doch krachtige smaak. Gemaakt van de allerbeste 100% Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika.
1 x 1000 gram Lavazza Qualita Oro
De Lavazza Qualita Oro is een espresso van 100% Arabica koffieBonen, zacht en aromatisch van smaak. Licht verteerbaar en voor de kenners een waar genot.
1 x 1000 gram Celeste d’Oro Chiaro
Van het begin tot eind is de koffie aanwezig in de mond. Dat is aangenaam. Het mondgevoel is zacht met een pittig randje. Dankzij de kruidigheid van zoethout en laurier is dit een koffie met karakter. 

 

€ 59.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.