Proefpakket Melitta Bella Crema (Bonen)

Proefpakket Melitta Bella Crema

Melitta is jarenlang een begrip in koffieland. De uitvindersgeest van deze koffiebrander heeft er altijd voor gezorgd dat hun koffie van de hoogste kwaliteit is. Ontdek de drie 100% Arabicakoffies van Melitta in dit proefpakket en geniet van de smaken van Melitta. Bestel dit pakket hier heel voordelig.

Espresso

De Bella Crema Espresso is – net als de andere Melitta koffies – een 100% Arabica koffie. De koffiebranders van Melitta hebben alleen de allerbeste Arabicabonen geselecteerd voor deze blend. Door de espressobranding heeft deze koffie een sterke, intense smaak; met deze bonen maak je een krachtige espresso met een volle body. Geniet van het rijke aroma dat verscholen gaat onder een mooie, karamelkleurige cremalaag. Het is niet voor niets dat deze espressoboon razend populair is.

La Crema

De Bella Crema La Crema is – net als de andere koffies van Melitta – een 100% Arabica koffie. De koffiebranders van Melitta hebben alleen de allerbeste Arabicabonen geselecteerd voor deze blend. Door de medium branding heeft deze koffie een vol aroma en een evenwichtige body. Maak een milde espresso of een zachte lungo met de La Crema. Geniet van de goudbruine cremalaag; het is een voorproefje van de mooie koffiesmaak die komen gaat. Koffiedrinken is met deze heerlijke koffieblend echt een genot. Melitta op zijn best.

Melitta Bella Crema Speciale

Speciale is – net als de andere Melitta koffies – een 100% Arabica koffie. De koffiebranders van Melitta hebben alleen de allerbeste Arabicabonen geselecteerd voor deze blend. Door de lichte branding heeft deze koffie een mild aroma en een licht karakter. Geniet van de zachte, goudgele cremalaag. En natuurlijk van wat eronder schuilgaat. Deze koffie heeft een lage zuurgraad en is daardoor ook erg geschikt voor melkkoffies zoals een heerlijke cappuccino.

Het merk Melitta

Melitta houdt zich al sinds 1908 bezig met het geheim van goede koffie. Een gepassioneerd team van koffie-experts werkt keihard om te innoveren en de hoge kwaliteit van dit koffiemerk te garanderen. Inmiddels is Melitta een vertrouwd koffiemerk waar koffieliefhebbers wereldwijd intens van genieten, elke keer opnieuw.

€ 27.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.