Pellini – N°9 Cremoso

Pellini N°9 Cremoso

Maak kennis met deze sublieme koffie van Pellini: de N°9 Cremoso. Pellini is brander van verschillende prijswinnende koffies en besteedt aandacht aan werkelijk alle details. Pas als alle koffie-experts tevreden zijn, is deze koffie klaar voor de verkoop. Proef en overtuig jezelf!

Blend en Branding

De N°9 Cremoso van Pellini bestaat uit ongeveer 60% Arabica en 40% Robusta. De branding gebeurt bijzonder langzaam en ambachtelijk, zodat de bonen gelijkmatig gebrand worden. Daarbij wordt de temperatuur nauwlettend onder controle gehouden en aangepast aan elk type bonen. Alles voor een goede smaak en kwaliteit.

Proeven en proberen

De N°9 Cremoso van Pellini heeft een rijke en aromatische smaak. Het is een krachtige koffie voor een sterke, typisch Italiaanse espresso. Verder is deze koffie ook bijzonder geschikt als cappuccino en latte macchiato.

Het merk Pellini

Pellini is een koffiemerk dat oorspronkelijk uit Verona komt, Italië. Deze koffiebrander heeft vooral oog voor kwaliteit, niet de hoeveelheid. Dat proef je. Koffiebrander Marco Pellini zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat de koffie altijd van excellente kwaliteit is.

€ 18.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.