Mövenpick – Proefpakket (Bonen)

Mövenpick proefpakket koffiebonen

De koffies van Mövenpick zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. De originele Zwitserse recepten zijn zorgvuldig uitgedacht en door jarenlange ervaring geperfectioneerd. Dat proef je terug in de Caffè Crema en de Espresso, een premium koffiebonen deze voedselproducent. Bepaal zelf je favoriet dankzij dit heerlijke proefpakket.

Caffè Crema

De Caffè Crema is een koffie van 100% Arabica koffiebonen. Daardoor heeft hij een natuurlijk laag cafeïnegehalte. Het is een selectie van de beste Arabica’s die op grote hoogte groeien. Daardoor heeft deze blend na een langzaam en zorgvuldig brandproces een prachtig, rijk aroma. Deze koffie proeft fluweelzacht en delicaat. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft hij een mooie, gouden cremalaag. Onder deze gouden crema gaat een sublieme koffie schuil met een hoge intensiteit en ronde smaak. Ervaar het zelf.

Espresso

De Espresso van Mövenpick is een mooie blend van verfijnde Arabica en krachtige Robusta koffiebonen. Deze melange van koffiebonen uit de vruchtbaarste koffieregio’s ter wereld heeft daarna een donkere branding ondergaan. Deze koffie proeft krachtig en vol. Zoals de naam al doet vermoeden, is hij zeer geschikt als espresso. Het is een koffie met pit, dankzij de krachtige Robusta’s. Toch is de smaak vol en rond, en de crema is verleidelijk. Laat je verleiden!

Het merk Mövenpick

Het Zwitserse bedrijf Mövenpick staat al jaren gelijk aan premium kwaliteit. Niet alleen als het gaat om koffie, maar ook andere producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om producten te vervaardigen die van de hoogste kwaliteit zijn. Ervaar de verfijnde klasse van Mövenpick.

€ 22.50

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.