L’OR ESPRESSO – Onyx voor Nespresso®

L’OR Espresso Onyx capsules

L’OR ESPRESSO heeft de gouden standaard bepaald op koffiegebied. Sinds jaar en dag trakteert dit exclusieve koffiemerk koffieliefhebbers op koffie die de zintuigen verwent. Maak kennis met de pittige smaak van L’OR ESPRESSO Onyx. Ontdek deze mooie espresso van L’OR Espresso! Nu in vernieuwde aluminium capsules.

Proeven en proberen

De ONYX van L’OR ESPRESSO is een intense espresso. Deze koffiecups bevatten superieure, donker gebrande espressobonen die fijn gemalen zijn. En dat herken je in de smaak. Je zult een uitgesproken en kruidige melange proeven, met een vleugje bittere cacao. Al deze aroma’s worden perfect afgesloten door een amberkleurige cremalaag. Pure verleiding. Uiteraard is deze koffie UTZ gecertificeerd. Espresso variant (40 ML) Te gebruiken in Nespresso®* koffiemachines. 

Intensiteit 12

Het merk L’OR Espresso

Een kopje L’OR koffie staat garant voor een kopje perfectie. Laat je boeien door het mooie samenspel van mildheid en kracht, intensiteit en delicatesse. De gouden koffiestandaard van L’OR is voor veel koffieliefhebbers onbetwist.

€ 32.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.