Lavazza – Qualita Rossa (gemalen)

Lavazza Qualità Rossa gemalen koffie

Als je aan Italiaanse koffie denkt, denk je al snel aan Lavazza. De Qualità Rossa heeft bijna geen introductie nodig. Het is een van de klassiekers uit het rijke assortiment van Lavazza. Zelfs de meest veeleisende koffiedrinkers worden gelukkig van Lavazza Qualità Rossa. Een optimistische koffie voor een positief begin van de dag.

Blend en branding

De Lavazza Qualità Rossa is een melange van Arabica en Robusta koffiebonen die elkaar perfect aanvullen. De fijnste Arabica’s voor de smaak en de beste Robusta’s voor de body. De bonen van deze blend zijn afkomstig uit Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Uiteindelijk ondergaan de bonen een Italiaanse branding. Alles om het beoogde smaakpalet te realiseren. Een unieke melange die resulteert in een uitgebalanceerde koffie.

Proeven en proberen

Dankzij de mooie mix van Arabica’s en Robusta’s heeft de Qualità Rossa een rijke smaak en een volle body. Het is een koffie die in balans is. Een energieke, krachtige koffie waar je even de tijd voor moet nemen. Bekijk de prachtige, dikke crema. Ontdek de hinten van chocola. Een slok van deze koffie en je vergeet even de hectiek van het leven. Een momentje voor jezelf.

Deze melange is een geweldige allrounder. Eigenlijk presteert deze koffie goed in alle koffiesystemen. Dus of je nu kiest voor een heerlijke, volle Italiaanse espresso of een romige cappuccino, deze bonen zullen je niet teleurstellen. Probeer deze koffie ook eens om snelfilterkoffie mee te zetten.

Het merk Lavazza

Het familiebedrijf Lavazza is al meer dan 120 jaar producent van uitmuntende koffie. In die jaren is de passie en toewijding waarmee ze hun koffie maken, bepaald niet minder geworden. En dat proef je. Kies je voor Lavazza, dan kies je voor kwaliteit en voor echte Italiaanse caffè die nooit gaat vervelen. Dankzij deze koffie kun je de dag vitaal, energiek en goed gehumeurd beginnen! Een heerlijk koffiemoment, elke dag weer.

€ 16.25

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.