Lavazza – Espresso Perfetto (bonen)

Lavazza Espresso Perfetto (bonen)
Lavazza’s ervaring in het selecteren van de beste koffiebonen en een langdurig brandproces geven deze koffie de stevige smaak van traditionele Italiaanse espresso, met een dikke gouden crème. Perfect voor de echte espressoliefhebber die wil genieten van de ervaring van een authentiek Italiaans café.

Blend en branding
De Perfetto is een melange van Lavazza met 100% Arabica bonen uit Latijns-Amerika. Het langdurige brandproces maakt deze espresso blend een sterke en verfijnde koffie met chocoladenoten en een zachte, rijke smaak.

Bereiden en proeven
Espresso Perfetto is ideaal voor de espresso koffiemachine. Gebruik voor het zetten van de perfecte espresso een niet te fijne en niet te grove korrel. Een goede machine zal de espresso met deze maling en een speciaal extractie-proces een unieke smaak en aroma geven.

Het merk Lavazza
Het familiebedrijf Lavazza is al meer dan 120 jaar producent van uitmuntende koffie. In die jaren is de passie en toewijding waarmee ze hun koffie maken, bepaald niet minder geworden. En dat proef je. Kies je voor Lavazza, dan kies je voor kwaliteit en voor echte Italiaanse caffè die nooit gaat vervelen. Dankzij deze koffie kun je de dag vitaal, energiek en goed gehumeurd beginnen! Een heerlijk koffiemoment, elke dag weer.

€ 14.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.