Lavazza – Caffè Espresso (gemalen)

Lavazza Caffè Espresso gemalen koffie

Als je aan Italiaanse koffie denkt, denk je al snel aan Lavazza. Een van de meest prestigieuze melanges van dit koffiemerk is de Caffè Espresso. Leer van Lavazza hoe de perfecte espresso moet smaken. Deze melange van gemalen koffie zal je niet teleurstellen.

Blend en branding

De Lavazza Caffè Espresso is een melange van 100% Arabica koffiebonen. Alleen de beste bonen uit Zuid-Amerika. Uiteindelijk ondergaan de bonen een medium branding. Alles om het beoogde smaakpalet te realiseren. Een unieke melange die resulteert in een uitgebalanceerde koffie met een krachtige smaak.

Proeven en proberen

De Caffè Espresso is een uitgebalanceerde koffie. Een mooie Arabicakoffie waar je een perfecte espresso met een volle body mee kunt zetten. Ontdek fruitige en bloemige noten. Een slok van deze koffie en je vergeet even de hectiek van het leven. Een momentje voor jezelf.
Deze melange is een geweldige allrounder. Eigenlijk presteert deze koffie goed in alle koffiesystemen. Dus of je nu kiest voor een heerlijke, volle Italiaanse espresso of een romige cappuccino, deze koffie zal je niet teleurstellen. Probeer deze koffie ook eens om filterkoffie mee te zetten.

Het merk Lavazza

Het familiebedrijf Lavazza is al meer dan 120 jaar producent van uitmuntende koffie. In die jaren is de passie en toewijding waarmee ze hun koffie maken, bepaald niet minder geworden. En dat proef je. Kies je voor Lavazza, dan kies je voor kwaliteit en voor echte Italiaanse caffè die nooit gaat vervelen. Dankzij deze koffie kun je de dag vitaal, energiek en goed gehumeurd beginnen! Een heerlijk koffiemoment, elke dag weer.

€ 16.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.