illy X1 Anniversary chroom Espresso & Coffee machine

illy X1 Anniversary Iperespresso Espresso & Coffee

De X1 is de iconische koffiemachine van illy die 20 jaar geleden werd ontworpen door designer Luca Trazzi, naar het idee van Francesco Illy. De X1 Anniversary is de jubileumeditie van deze machine die al jarenlang een glimlach tovert op het gezicht van vele koffieliefhebbers. Het vernieuwde ontwerp van deze klassieker. Ontdek deze machine met het nieuwe Espresso & Coffee systeem, waardoor je capsules voor zowel espresso als filterkoffie kunt gebruiken. Geniet van de kwaliteit en het design van illy.

Design en bediening

Het ontwerp van de designer Luca Trazzi is tijdloos en gaat niet vervelen. Jarenlang heeft de X1 keukens voorzien van meer stijl en uitstraling. Het robuuste metaal en duidelijke knoppen ademen klasse. In deze jubileumversie, de X1 Anniversary, is het organische lijnenspel nog spannender gemaakt. De vormen zijn nog vloeiender, terwijl de retro uitstraling hetzelfde is gebleven. De nieuwe koppensteun, de vintage thermometer met het illy logo uit 1935 en de robuuste tuimelschakelaars geven koffiezetten een authentieke beleving. Een barista op z’n best.

De Iperespresso capsules van illy passen maar op 1 manier in de filterdrager. Daarna kun je een heerlijke espresso of lungo bereiden. Dankzij het Espresso & Coffee systeem is het ook mogelijk om filterkoffie te zetten met de Iperespresso filterkoffiecapsules van illy. Met het handige stoompijpje maak je als een echte barista ook nog eens de lekkerste opgeschuimde melk. Voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Koffiedrinken alsof je in een koffiebar zit!

De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso. Deze exclusieve capsules van illy hebben zich inmiddels meer dan bewezen. Voor koffiekenners is het duidelijk: kies je voor illy, dan kies je voor kwaliteit en smaak.

De koffie van illy

Al jarenlang is de reputatie van illy koffie onbetwist. Koffieliefhebbers wereldwijd weten dat illy staat voor kwaliteit. Deze koffiemachine van illy is speciaal ontwikkeld voor de Iperespresso capsules van illy. Probeer snel alle smaken van illy en bepaal zelf welke smaak jij het lekkerst vindt.

€ 549.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.