illy – Proefpakket Normaal & Donker

illy: Het beste wat de natuur te bieden heeft

De koffie van illy is al jarenlang een fenomeen. De Normale Branding van illy wordt gezien als het oertype-koffie. De Donkere Branding heeft inmiddels ook een onbetwist goede reputatie. Volgens veel kenners resulteert illy’s streven naar perfectie in de ideale koffie. Deel jij die mening?

Blend en branding

De Normale Branding en de Donkere Branding van illy zijn gemaakt van 9 zuivere Arabicasoorten, uit landen als Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië en India. Alleen de beste koffieoogsten worden gebruikt en gemelangeerd. De verhoudingen van de melange worden doorlopend veranderd om de constante en uitmuntende smaak te garanderen waar illy bekend om is geworden. De melanges zijn dus hetzelfde, de branding is anders. De Donkere Branding is net iets langer gebrand, bij hogere temperaturen. Daardoor proeft deze koffie wat pittiger dan de Normale Branding. De Normale Branding heeft meer de kenmerkende fluweelzachte smaak van illy.

Proeven en proberen

Begin de dag met een heerlijke pittige espresso of misschien wel ristretto bereid met de illy Donkere Branding. Proef de tonen van geroosterd brood en pure chocola. Geniet later op de dag van een subtiele espresso of lungo met hinten van hazelnoot en een zoete afdronk. Deze koffies van illy vullen elkaar aan. Een dreamteam!

Het proefpakket

Maak voordelig kennis met de verschillende soorten illy koffiebonen en bepaal zelf je favoriet.

  •  6 x 250 gram illy Normale Branding
  •  6 x 250 gram illy Donkere Branding

€ 68.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.