illy – Proefpakket Iperespresso

illy Iperespresso proefpakket

De koffie van illy is al jarenlang een fenomeen. Met dit illy Iperespresso proefpakket maak je voordelig kennis met de subtiele aroma’s en smaken van illy. Volgens veel kenners resulteert illy’s streven naar perfectie in de ideale koffie. Deel jij die mening?

Iperespresso

Iperespresso is een systeem dat door illy zelf ontwikkeld is. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso.

Het proefpakket bestaat uit 6 blikken in de volgende samenstelling:

illy Iperespresso capsules Normaal (2 x 21 stuks)
De smaak kan omschreven worden als fluweelzacht, nootachtig, fijn en in volle harmonie. De espresso tekent zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, die elegant is en lang blijvend.
illy Iperespresso capsules Donker (2 x 21 stuks)
Koffie met durf en energie. Misschien net wat jij nodig hebt aan het begin van de dag. Niet dat de Normale Branding niet krachtig is, maar sommige koffiedrinkers willen gewoon net iets meer pit.
illy Iperespresso capsules Lungo (2 x 21 stuks)
De smaak kan omschreven worden als evenwichtig. Kracht in volle harmonie met mildheid, en tonen van chocolade, toast en bloemen. Proef de subtiele kracht van deze heerlijke lungo!

Het merk illy

illy heeft al 80 jaar ervaring als het gaat om het melangeren en branden van koffie. Die ervaring is terug te proeven in de koffies van deze koffieproducent. Het merk illy staat voor constante kwaliteit. De ideale koffie volgens kenners en liefhebbers. Bestel deze koffie nu voordelig en snel.

€ 52.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.