illy Iperespresso – Lungo

illy Iperespresso Normale Branding

De koffie van illy is al jarenlang een fenomeen. Met de illy Iperespresso Lungo normale branding maak je een heerlijke, evenwichtige lungo. Altijd een perfect resultaat. Volgens veel kenners resulteert illy’s streven naar perfectie in de ideale koffie. Deel jij die mening?

Blend en branding

De Lungo normale branding van illy is gemaakt van 9 zuivere Arabicasoorten, uit landen als Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië en India. Alleen de beste koffieoogsten worden gebruikt en gemelangeerd. Na de normale branding wordt de koffie gemalen en met precies de goede hoeveelheid verpakt in de handige Iperespresso capsules. Zo maak je een geweldige lungo. Een grotere volume koffie met een zijdezachte cremalaag.

Iperespresso

Iperespresso is een systeem dat door illy zelf ontwikkeld is. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso.

Proeven en proberen

De smaak kan omschreven worden als evenwichtig. Kracht in volle harmonie met mildheid, en tonen van chocolade, toast en bloemen. Proef de subtiele kracht van deze heerlijke lungo!

Het merk

illy heeft al 80 jaar ervaring als het gaat om het melangeren en branden van koffie. Die ervaring is terug te proeven in de koffies van deze koffieproducent. Het merk illy staat voor constante kwaliteit. De ideale koffie volgens kenners en liefhebbers. Bestel deze koffie nu voordelig en snel.

€ 9.49

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.