illy Iperespresso – idillyum

illy Iperespresso idillyum

De koffie van illy is al jarenlang een fenomeen. Met de illy Iperespresso idillyum maak je een prachtige, evenwichtige espresso met zachte en subtiele aroma’s. Altijd een perfect resultaat. Volgens veel kenners resulteert illy’s streven naar perfectie in de ideale koffie. Deel jij die mening?

Blend en branding

Idillyum is een uniek zeldzame single-origin arabica-koffie. Deze buitengewone koffie wordt exclusief voor illy in de rijke vulkanische gronden van El Salvador gekweekt en in beperkte hoeveelheden vrijgegeven. Het product van 20 jaar onderzoek en zorgvuldige selectie van planten, Idillyum is van nature laag in cafeïne met een intrigerende onderscheidende smaak, Idillyum bevat tonen van chocolade, karamel en fruit – een unieke smaak voor de koffieliefhebbers . Het cafeïnegehalte is minder dan 1%, vergeleken met 1,5% in andere illy koffie (exclusief decaf.)

Deze koffie wordt in beperkte oplage uitsluitend in iperEspresso-capsules aangeboden..

Iperespresso

Iperespresso is een systeem dat door illy zelf ontwikkeld is. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso.

Proeven en proberen

Een uniek aroma, met tonen van chocolade, karamel en fruit en een laag niveau van natuurlijke cafeïne. Een wetenschappelijke ontdekking door illy. Een zoete smaaksensatie. De nasmaak is vol en lang aanhoudend. Zoveel smaken in 1 kopje

Het merk

illy heeft al 80 jaar ervaring als het gaat om het melangeren en branden van koffie. Die ervaring is terug te proeven in de koffies van deze koffieproducent. Het merk illy staat voor constante kwaliteit. De ideale koffie volgens kenners en liefhebbers. Bestel deze koffie nu voordelig en snel.

€ 10.95

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *