illy Iperespresso – Guatemala (Monoarabica)

Iperespresso Monoarabica Guatemala

De Monoarabica koffies van illy verdienen extra aandacht. Deze melanges zijn single origins uit verschillende delen van de wereld. Elk met een eigen, specifieke smaak. Koffie voor fijnproevers. Maak kennis met de unieke eigenschappen en smaken van Arabicasoorten uit diverse landen. Proef en probeer, en ga zo op reis naar allerlei koffielanden.

Guatemala

De koffie van deze melange komt uit de groeiregio’s Fraijanes en Huehuetenango. Ongerepte berggebieden in Guatemala. Het land wordt daar zo bebouwd dat de biodiversiteit bodemrijkdom gerespecteerd worden. De koffieplanten groeien hier op een hoogte van maximaal 2000 meter. Een beetje aan de frisse kant, maar dankzij de warme winden uit Mexico wordt de kou wat verzacht.

Iperespresso

De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso. Deze exclusieve capsules van illy hebben zich inmiddels meer dan bewezen. Voor koffiekenners is het duidelijk: kies je voor illy, dan kies je voor kwaliteit en smaak.

Proeven en proberen

De koffie van de Monoarabica Guatemala wordt gekenmerkt door een prachtig en complex spectrum aan aroma’s, en hinten van honing, karamel en een klein beetje citrus op de achtergrond.

Het merk illy

illy heeft al 80 jaar ervaring als het gaat om het melangeren en branden van koffie. Die ervaring is terug te proeven in de koffies van deze koffieproducent. Het merk illy staat voor constante kwaliteit. De ideale koffie volgens kenners en liefhebbers. Bestel deze koffie nu voordelig en snel.

€ 9.49

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.