illy Iperespresso – Cafeïnevrij

illy Iperespresso Espresso Cafeïnevrij

De koffie van illy is al jarenlang een fenomeen. De illy Iperespresso Espresso Cafeïnevrij is voor koffieliefhebbers die willen genieten van lekkere koffie, maar dan zonder cafeïne. Volgens veel kenners resulteert illy’s streven naar perfectie in de ideale koffie. Deel jij die mening?

Blend en branding

De Cafeïnevrije variant van illy is, net als Normale Branding, gemaakt van 9 zuivere Arabicasoorten uit landen als Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië en India. Alleen de beste koffieoogsten worden gebruikt en gemelangeerd. Dankzij innovatieve extractietechnieken wordt de koffie vervolgens ontdaan van cafeïne. Het gehalte is minder dan 0,05%.

Iperespresso

Iperespresso is een systeem dat door illy zelf ontwikkeld is. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso.

Proeven en proberen

Deze illy Espresso Cafeïnevrij is een heerlijke koffie voor degenen die ook ’s avonds nog willen genieten van de volle smaak van koffie. De smaak komt overeen met die van de Normale Branding. Dit is een van de weinige cafeïnevrije espresso’s die nog altijd de eigenschappen heeft van het origineel: Zacht, nootachtig, fijn in volle harmonie. Na al die behandelingen is dat een prestatie van formaat.

Het merk

illy heeft al 80 jaar ervaring als het gaat om het melangeren en branden van koffie. Die ervaring is terug te proeven in de koffies van deze koffieproducent. Het merk illy staat voor constante kwaliteit. De ideale koffie volgens kenners en liefhebbers. Bestel deze koffie nu voordelig en snel.

€ 9.49

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.