Grand Maestro Italiano proefpakket bonen (4 kilo)

Maak extra voordelig kennis met zowel de Celeste als de Original van Grand Maestro Italiano en bepaal zelf je favoriet. 

Grand Maestro Italiano proefpakket (4 kilo)

Maak kennis met de Grand Maestro Italiano Original en Celeleste. De bestverkochte koffies uit het assortiment van Grand Maestro Italiano, en dat is niet voor niets. Deze koffiebrander maakt koffie om blij van te worden: een geluksmoment, elke keer weer. Ervaar de sublieme smaak van de Original en de krachtige Celeste.

Original

De Original van Grand Maestro Italiano is 100% Arabica met bonen uit Midden- en Zuid-Amerika. Door de authentieke Italiaanse branding heeft deze koffie een verfijnde smaak met hinten van hazelnoot, mokka en laurier. De Grand Maestro Italiano Original is een mooie allrounder. Tip: zet de maalmolen op een van de fijnste standen om de meeste aroma’s uit deze koffie te halen.

Celeste

De Celeste van Grand Maestro Italiano bestaat vooral uit Arabica koffiebonen. Een vleugje Robusta koffiebonen voor een perfecte crema, een sterke body en extra pit. De Celeste is iets langer gebrand dan de Original. Daardoor is deze koffie extra krachtig van smaak. Ontdek lekkere mokka-accenten in deze koffie. De hemelse ‘Celeste’ doet zijn naam eer aan. Het is een temperamentvolle smaakbeleving waar je blij van wordt!

Het merk Grand Maestro Italiano

Grand Maestro Italiano wordt de Koning onder de Koffie genoemd. Vandaar de kroon in het logo van dit merk. De koffiebranders van Grand Maestro Italiano zien toe op een constante kwaliteit en perfecte smaak. Het geheim van deze koffieproducent? Met zorg geselecteerde koffiebonen van de beste plantages en een subtiele, Italiaanse branding. Een waarschuwing is op zn plek: het zou maar zo kunnen dat je nooit meer andere koffie wilt.

€ 39.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.