Dolce Gusto – Lungo (6 dozen)

Dolce Gusto® Lungo capsules

Dolce Gusto® heeft de manier waarop we koffiedrinken veranderd. Nog nooit was het zo makkelijk om een perfect kopje koffie te zetten. Kies je voor Dolce Gusto, dan kies je voor de constante kwaliteit van koffie zoals die moet smaken. Probeer de populaire Lungo van Dolce Gusto.

Proeven en proberen

De Lungo van Dolce Gusto is een 100% Arabica koffie. Dankzij de medium-dark branding is dit een mooie koffie met krachtige aroma’s. De mooie, fluweelzachte crema-laag geeft een romig mondgevoel. Met één druk op de knop maak je met deze koffiecups de perfecte lungo. Ontdek de verrassende smaak van deze ‘uitgerekte espresso’, oftewel lungo. Laat je verleiden door de subtiele hinten van zwarte bessen.

Het merk Nescafé® Dolce Gusto®

Dolce Gusto is voor de echte koffieliefhebber niet meer weg te denken uit de keuken. Het koffiemerk heeft ervoor gezorgd dat perfecte koffie haalbaar is voor iedereen. Lekkere koffies, stevige espresso’s, heerlijke chocolademelk of sublieme melkkoffies. Voor elke smaak gaat Dolce Gusto standaard voor de beste kwaliteit. Doordat de koffiebonen met de grootste zorg zijn geselecteerd, geroosterd en verwerkt, krijg je als consument altijd de allerbeste koffie. Elke keer weer!

€ 28.74

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.