De Roccis – Qualità Oro Intenso

De Roccis – Qualità Oro Intenso

De koffies van het Italiaanse koffiehuis De Roccis zijn echte budgettoppers waarmee je indruk maakt op je gasten. Je krijgt veel voor weinig geld. De De Roccis Qualità Oro Intenso is ongekend populair bij liefhebbers van Italiaanse koffie en espresso. Ontdek waarom.

Blend en branding

De De Roccis Qualità Oro Intenso is een krachtige blend met een groot aandeel Robusta koffiebonen uit Oeganda, Indonesië en Vietnam. Daardoor heeft deze koffie een pittig karakter en een uitbundige cremalaag. De verfijnde Arabicabonen in deze melange komen uit Colombia. Ze zorgen voor een mooi evenwicht en brengen hinten van hazelnoot. De blend is medium/donker gebrand.

Proeven en proberen

De Intenso heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een intense smaak. Deze koffie van De Roccis heeft veel pit en temperament. Het is een koffie met een sterke body en een mooie, kruidige en romige smaak. Een grote koffie voor een kleine prijs, die je met plezier elke dag drinkt. Ontdek het temperament van deze voordelige koffie.

Het merk De Roccis

Het Italiaanse koffiehuis De Roccis heeft meer dan 30 jaar ervaring met het branden van heerlijke koffie. Het is gevestigd in de Noord-Italiaanse provincie Sondrio. Daar wordt de koffie gebrand en verpakt. De Roccis kan de prijs van zijn producten laag houden door weinig geld te besteden aan reclame. Daar profiteren koffieliefhebbers wereldwijd van. Geniet van een heerlijke Caffé van De Roccis.

€ 7.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.