Celeste d’Oro – Passione (Espresso) voor Nespresso®

Celeste d’Oro – Passione (Espresso) voor Nespresso ®

Waanzinnig lekker! Dat is het eerste wat in ons opkwam toen we de koffie van Celeste d’Oro proefden. Dit overtreft werkelijk elke verwachting. We kunnen hier lang over doorpraten maar deze cups moet je echt zelf proberen. Probeer deze heerlijke Passione van Celeste d’Oro. Een espresso om je dag een perfecte start te geven.

Smaak en branding

De Passione proeft zacht maar heeft toch een volle en romige smaak. Dat maakt hem tot een prachtige espresso. Het is een perfecte keus voor koffieliefhebbers die van zacht, zoet, amandel en vanille-aroma’s houden. Je zou deze Passione ook goed als espresso macchiato kunnen drinken. Geniet van de verfijnde afdronk die niet te lang blijft hangen. Je proeft dat deze espresso met de grootste zorg is samengesteld.

De Passione heeft een intensiteit van 6 op een schaal van 1 tot 10
20 koffie capsules per verpakking.

Het merk Celeste d’Oro

Celeste d’Oro snapt dat koffiedrinken en geluk hand in hand gaan. Daarom besteden de koffie-experts van Celeste d’Oro ambachtelijke zorg en aandacht aan al hun koffies. Van de selectie van de bonen tot aan de branding ervan wordt niets aan het toeval overgelaten. Alles voor de beste kwaliteit. Celeste d’Oro maakt dan ook koffie om intens van te genieten. Vandaar hun motto: Happiness goes where coffee is.

€ 2.49

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.