Cafeclub – Selezione Rosso

Caféclub Selezione Rosso koffiebonen

Caféclub is koffie van Nederlandse bodem, bereid volgens de Italiaanse methode en receptuur. Probeer de Selezione Rosso uit de lijn van deze succesvolle koffiebrander. Als je de Italiaanse Selezione Rosso proeft, snap je meteen waarom dit koffiemerk zo populair geworden is.

Proeven en proberen

De Selezione Rosso van Caféclub is een koffie die de concurrentie aan gaat met grote Italiaanse A-merken. Het is een uitgekiende blend van Arabica en Robusta koffiebonen. Het resultaat is een mooie, complexe koffie waarvan de smaken goed met elkaar in balans zijn. Vol en robuust van smaak, zonder scherpte of bitterheid. Hierdoor is de Selezione Rosso van Caféclub niet alleen concurrerend op prijs! Zeker ook op het gebied van smaak komt duidelijk de kennis en kunde van deze Nederlandse brander naar voren. De koffie smaakt nog lekkerder omdat de koffie UTZ-gecertificeerd is. Daardoor weet je zeker dat deze koffie duurzaam verbouwd is door koffieboren die voldoen aan sociale en economische normen. Dat is extra genieten. Deze koffie is perfect geschikt voor je volautomatische koffiemachine, maar als barista zul je hier ook raad mee weten. Ontdek zelf welke koffie je hiermee het liefst zet!

Het merk Caféclub

Caféclub is een koffieproducent uit Nederland die zich hard maakt voor kwaliteitskoffie voor een voordelige prijs. Geen gedoe. Deze Nederlandse koffiebrander maakt gebruik van authentiek Italiaanse brandmethoden om hun producten te branden. Je proeft meteen waarom dit koffiemerk steeds populairder wordt. Ontdek het zelf.

€ 10.99

Naar de website

Post Author:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.