Philips EP5361

Philips EP5361/10: Volautomatische espressomachine

De Philips EP5361/10 is een zeer stijlvolle volautomatische espressomachine die over tal van mogelijkheden beschikt om voor jou jouw favoriete koffiespecialiteit klaar te maken. De Philips EP5361/10 beschikt over een 100% keramische maalmolen. De maal- en aroma-instellingen zijn aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en dankzij het snel opwarmende thermoblock heb je binnen een mum van tijd heet water voor jouw warme drank. Houd je van een laag stevig melkschuim op jouw cappuccino? Dat is geen probleem voor de Philips EP5361. Het melksyteem zorgt voor fluweelzacht schuim met slechts één druk op de knop. De machine heeft een lange levensduur vanwege de afneembare, makkelijk te reinigen zetgroep en jij bent verzekerd van jarenlang plezier van jouw Philips EP5361/10!

Specificaties

  • Capaciteit bonenreservoir: 250 gr
  • Capaciteit waterreservoir: 1,8 L
  • Automatisch cappuccinosysteem
  • Persoonlijk profiel

Zijdezachte cappuccino

Voor de echte liefhebber van koffiedranken met melk is deze volautomaat een must. De melk in de melkbeker wordt twee keer opgeschuimd voor een zijdezachte maar stevige schuimlaag. Perfect voor cappuccino en latte macchiato!

Persoonlijk profiel

De één houdt van een goede sterke espresso, de ander van een zacht romige cappuccino. Met de Philips EP5361 kun je de aromasterkte- en maalgraad aanpassen aan jouw persoonlijke smaak. Stel de machine zo in dat jij elke keer jouw perfecte kopje koffie hebt en geniet van jouw koffiespecialiteit.

Afneembare zetgroep

Natuurlijk bepalen de koffiebonen en het aroma de smaak van een lekker kopje koffie, maar ook de kwaliteit van de zetgroep en de hygiëne van het water spelen een hele belangrijke rol hierbij. De EP5361 heeft een volledig afneembare zetgroep en daardoor wordt schoonmaken een stuk makkelijker en je vergroot de levensduur van jouw machine.

AquaClean-waterfilter

De Philips EP3561 is uitgerust met een AquaClean waterfilter. Dit filter zorgt ervoor dat het water grondig gezuiverd wordt en dat ontkalken niet zo vaak meer nodig is. Zet tot 5000 kopjes koffie zonder te ontkalken! Op deze manier weet je zeker dat jouw kop koffie is bereid met het schoonste water en je koffiemachine heeft een langere levensduur.

€ 444.00

Naar de website

Post Author: