Melitta Caffeo CI Touch Zwart

Melitta CI Touch Zwart: Veelzijdige koffiemachine

De Melitta CI Touch is een volautomatische koffiemachine die dankzij zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak onmisbaar is voor de echte koffieliefhebber. Met slechts één aanraking op het TFT-kleurenscherm heb je in een mum van tijd jouw favoriete koffiespecialiteit. De Melitta CI Touch beschikt over 10 koffiespecialiteiten en de maalgraad, temperatuur en koffiesterkte zijn zo in te stellen zoals jij het wilt. De My Coffee Memory-functie slaat jouw persoonlijke voorkeuren en die van drie andere personen op, dus je bent elke keer verzekerd van jouw eigen perfecte kopje koffie. Ook beschikt de CI Touch over automatische spoel- en reinigingsystemen waardoor jij minder hoeft schoon te maken.

Specificaties

  • Volautomatische espressomachine
  • Capaciteit bonenreservoir: 2 x 135 gr
  • Capaciteit waterreservoir: 1,8 L
  • Automatisch cappuccinosysteem
  • Twee bonenreservoirs

Italiaans bereidingsproces

Dankzij het Italiaanse bereidingsproces van de CI Touch worden de ingrediënten voor een goede kop koffie in de juiste volgorde toegevoegd. Dit is voornamelijk belangrijk voor koffiedranken met melkschuim. Zo heb je altijd de perfect bereide cappuccino of latte macchiato.

One Touch Display

Met één druk op het scherm selecteer je een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. Je kan ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water. De Melitta CI Touch heeft een TFT-display. In een handomdraai heb je jouw persoonlijke voorkeuren ingesteld en kun je genieten van jouw eigen koffiecreaties!

Twee bonenreservoirs

Om helemaal jouw eigen smaak aan de koffie te geven beschikt de CI Touch over twee bonenreservoirs. Je wisselt makkelijk tussen de twee reservoirs en optimaliseert zo jouw koffiespecialiteit. Ideaal voor mensen die van verschillende koffiebonen blends houden!

Pro Aqua filtertechnologie

Dankzij het Melitta Pro Aqua waterfilter hoef je de CI Touch maar één keer per jaar te ontkalken. Het filter beschermt de koffiemachine tegen kalkaanslag en verlengt hierdoor de levensduur van de Touch. Ook ben je verzekerd dat jouw kop koffie gezet wordt met hygiënisch, helder water.

€ 799.00

Naar de website

Post Author: