Delonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M

DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M: compacte volautomaat

De DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M is een super smalle volautomatische espressoapparaat. Maak de perfecte cappuccino, latte macchiato, caffè latte en warme melk! Hij is volledig afgewerkt in RVS en eenvoudig te reinigen.

Specificaties

  • 170 gr bonenreservoir
  • 1,3 l waterreservoir
  • Volledit afgewerkt in RVS
  • LatteCrema Systeem

LatteCrema Systeem

Deze DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M is voorzien van het gepatenteerde LatteCrema-systeem. Dankzij dit automatische cappuccinosysteem zet je de perfecte cappuccino met maar één druk op de knop. Je geniet van heerlijk romig melkschuim op de juiste temperatuur. Maak het jezelf makkelijk!

Geheugenfunctie

Dankzij de geheugenfunctie is de DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M zeer eenvoudig in te stellen. Maak je favoriete espresso precies zoals jij het wilt! Selecteer de gewenste temperatuur, hoeveelheid gemalen koffie en de hoeveelheid water.

Eenvoudig te reinigen

Deze DeLonghi epressomachine is voorzien van een AutoCleantoets. Het reinigen van het cappuccinosysteem is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Door middel van stoom en heet water wordt de DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M grondig gereinigd. Het melkreservoir kan bewaard worden in de koelkast.

Drie jaar garantie & Workshop aan Huis cadeau

Is je DeLonghi PrimaDonna XS ETAM 36.365.M defect of klopt er iets niet? Gedurende drie jaar hoef jij dankzij de service aan huis van De'Longhi bijna niets te doen om het op te lossen. Je neemt contact op met de klantenservice via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt – indien mogelijk – gewoon thuis gerepareerd! Ook krijg je een Workshop cadeau, een De'Longhi expert zal bij je thuis langskomen om je álles uit te leggen over je nieuwe aanwinst.

€ 839.00

Naar de website

Post Author: