88° Caffè • Crema di Trieste Cups voor Nespresso®

Deze koffiecups voor Nespresso® zijn alleen compatibel met de volgende Nespresso® machines:CitiZ, Pixie, Inissia, Essenza, Gran Maestria, Maestria en de U.De espresso zoals ze die in Trieste schenken
Trieste (in Nederlands: Triëst) is een Italiaanse stad ten oosten van Venetië waar een echte koffiecultuur heerst. Het is de stad waar Illy begonnen is en de stad waar ze van goede espresso’s houden. De Crema die Trieste is een heerlijke koffiecup waarmee je een zachte, aromatische espresso kan bereiden. De zoete en aromatische Arabica uit Colombia, Peru en Brazilië geven de espresso een aangename smaak, terwijl de Robusta uit India zorgt voor de body van de koffie zorgt.
Ons advies is om deze espresso te drinken zonder toevoeging van extra suiker. Het is een lekkere espresso voor in de middag of de avond.
Het roosten van de 88° Caffè koffie wordt uitgevoerd op traditionele wijze. Dit wil zeggen in een roterende trommel zodat de koffie blijft draaien en waardoor de hete lucht een uniforme roostering toelaat.

€ 22.99

Naar de website

Post Author: